Dit is zonder twijfel één van de meest bijzondere dagen uit je leven!

Wil jij de liefde vieren, samen genieten van dit bijzondere moment, er een onvergetelijke feest van maken waar je jaren later nog over spreekt?
Ga jij voor de meest intieme, pure en spontane herinneringen?
Op zoek naar een fotograaf die veel meer doet dan mooie foto's maken. Iemand waar je een hechte band mee opbouwt, waarbij je helemaal jezelf kan zijn, die elk moment groot en klein vastlegt en er 200% voor gaat om er de beste dag ooit van te maken?

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan kijk ik er nu al naar uit jou te leren kennen!
& Your wedding story

The best filter
is always

love

Golden hours & the magical light of dawn

Het vastleggen van jullie verhaal gaat voor mij over veel meer dan mooie plaatjes maken. Ik wil dat jullie van elk moment kunnen genieten, zowel op de dag zelf als weken en jaren later. Ik bezorg jullie verhalende beelden vol connectie en pure emoties die jullie nog generaties lang met een grote lach doen terugdenken aan jullie huwelijksfeest. 

Klinkt zo'n plezierige en spontane aanpak je als muziek in de oren? Dan zouden wij wel eens een match kunnen zijn!

Tell me more!

& Your wedding story

Een huwelijk vereeuwigen op beeld is voor mij telkens opnieuw een feest. Ik hecht veel belang aan een kennismakingsgesprek en de voorbereiding van jullie dag. Daardoor leren we elkaar kennen, weet ik wat jullie belangrijk vinden en zal ik geen vreemde zijn voor jullie, maar een gast die jullie, jullie geliefden en al het moois vanuit alle hoekjes en kantjes weet vast te leggen.


Prijzen

- Gezellig kennismakingsgesprek
- Alle voorbereidingen en tips uit ervaring
- Online galerij, eenvoudig te delen met alle gasten
- Reiskosten binnen Vlaanderen
- Luxueus mini album

Prijzen voor bruiloften starten vanaf 1747 ,- voor het basispakket incl. 6 uur fotografie.
Vraag mijn brochure met meer info op via de contact pagina.

Terug

CLIENT LOVE  CLIENT LOVE  CLIENT LOVE   

"Ik heb net de foto's gezien!!
Sarah zeg.. zo mooi! Ik krijg er tranen van in mijn ogen!! Hoe goed is da nu nie.. echt nen dikke dikke merci!! Zulk een talent!!"

- M&L

- T&D

Dikke merci Sarah. We zijn super blij met de foto's. Zalige foto's! We hebben de juiste keuze gemaakt om jou het vertrouwen te geven om onze trouwfotograaf te zijn!

"Voor mijn huwelijk zocht ik een fotograaf die echt weet hoe emoties over te brengen op foto. Toen ik Sarah haar portfolio onder ogen kreeg was ik meteen verkocht. Ze heeft een unieke, warme stijl die me enorm aanspreekt. Op de dag zelf was ze heel professioneel en super vlot in de omgang. Toen we enkele weken later het resultaat onder ogen kregen waren mijn vrouw en ik super tevreden!'"

- Y&W

Sarah fotografeert met de 2 P's van Passie en Plezier. De beelden door haar vastgelegd stralen dat ook helemaal uit. Zelfs zo dat wanneer ik ze bekijk weer helemaal terug waan naar de gebeurtenis, net alsof ik er weer ben. Straks prijkt bij mij aan de muur een heuse 'Sarah'!

- Anja

intimacy, adventure & romance

Where

meet